Θα ήθελα να εγγραφώ ΑΜΕΣΑ ως Συνδρομητής Θα ήθελα να ενημερωθώ από κάποιον Ιατρικό Επισκέπτη Θα ήθελα να ενημερώνομαι ηλεκτρονικά από το FYD χωρίς κάποια άλλη υποχρέωση Συστήστε μας στους Επαγγελματίες Υγείας που γνωρίζετε Σε ποιους Επαγγελματίες Υγείας απευθύνεται το FindYourDoctor.gr Προσφερόμενες υπηρεσίες για τους Επαγγελματίες Υγείας
Εγγραφείτε ως Μέλος Προσφερόμενες υπηρεσίες για Επισκέπτες & Χρήστες
Είστε επαγγελματίας υγείας; Εγγραφείτε ΕΔΩ
Μάθετε περισσότερα
Είστε χρήστης του FYD; Γινετε μέλος ΕΔΩ
Μάθετε περισσότερα
Login
Επιλέξτε γλώσσα
Επιλέξτε Κατηγορία Επαγγελματία ΥγείαςΣτόχοι

Το FindYourDoctorInCrete.gr αποτελεί την πρώτη περιφερειακή σελίδα του FindYourDoctor.gr.

H Περιφέρεια της Κρήτης επιλέχθηκε για πολλούς λόγους ως ο χώρος έναρξης υλοποίησης του FindYourDoctor.gr. Η πολύ καλή ποιότητα αλλά και ποικιλία των διαθέσιμων υπηρεσιών υγείας, η ανθεκτική ακόμα και σε καιρούς κρίσης οικονομία, τα περισσότερα από τρία εκατομμύρια επισκεπτών, οι εξαιρετικές συνθήκες για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού, η μεγάλη διήθηση στην κοινωνία της χρήσης του διαδικτύου, αποτελούν μερικούς από τους λόγους της επιλογής αυτής.

Βασικός στόχος του παρόντος ιστοχώρου είναι να παρέχει στον ασθενή που βρίσκεται στην Κρήτη, είτε ως μόνιμος κάτοικος είτε ως επισκέπτης, πρόσβαση στη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία πληροφοριών για τους επαγγελματίες υγείας που δραστηριοποιούνται στο νησί.

Καθοδηγούμαστε από την κεντρική αρχή ότι στο κέντρο του συστήματος υγείας πρέπει να βρίσκεται ο ασθενής (patient-centric system) και γι’ αυτό προτεραιοποιούμε τις πληροφορίες με βάση τις ανάγκες του ασθενούς για γρήγορη, επικαιροποιημένη, ολοκληρωμένη και ακριβή πληροφόρηση. Άλλωστε είμαστε όλοι εν δυνάμει ασθενείς και όλοι έχουμε ανάγκη από σωστή ενημέρωση.

Την ίδια στιγμή το FindYourDoctorInCrete.gr αναπτύσσεται με στόχο να αναδείξει τις πολύ καλές υπηρεσίες υγείας που είναι διαθέσιμες στον Έλληνα πολίτη, αλλά και στα εκατομμύρια επισκεπτών που κατακλύζουν τη χώρα μας σε ετήσια βάση. Η ανάπτυξη άλλωστε του Ιατρικού Τουρισμού ως μια ακόμα μορφή θεματικού τουρισμού, απαιτεί το συνδυασμό εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ξενοδοχειακών υποδομών, που ως γνωστό διαθέτει η Κρήτη, με εξαιρετικά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας, που αν και διαθέσιμες δεν είναι ευρέως γνωστές.

Άλλωστε όπως η ποιότητα ενός προϊόντος έχει την αξία που της προσδίδει η διήθησή του στην αγορά, έτσι και η ποιότητα της ιατρικής υπηρεσίας έχει την αξία που της προσδίδει η διήθησή της μέσα από τον υγιή πληθυσμό σε αυτόν που ασθενεί. Όλοι εμείς που εργαζόμαστε στην Κρήτη γνωρίζουμε πολύ καλά την αξία αυτής της διήθησης, σε ένα κόσμο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό για τα εξαιρετικής ποιότητας Κρητικά προϊόντα. Γιατί να μην αποτελέσουν οι υπηρεσίες υγείας του νησιού ένα ακόμα τέτοιο εξαιρετικό και εξαγώγιμο προϊόν;